Boeken

Young Adult (12+)

Erinyen #1 - Precies je moeder

Eline wordt achtervolgd door nachtmerries uit het verleden. Ze neemt zich voor om als ze achttien is en het examenfeest achter de rug is, schoon schip te maken. Maar in de week tussen haar verjaardag en het feest vinden angstaanjagende gebeurtenissen plaats. Niet alleen zij maar ook haar vriendinnen Natascha, Karin en Melissa worden bedreigd. Aan het eind van het examenfeest krijgt Eline plotseling een enveloppe in haar handen gestopt van een onbekende vrouw. In de enveloppe zit een brief en een boek, vol met chat-gesprekken tussen haar moeder en iemand die al 7 jaar dood is. Zo komt Eline achter de geheimen van haar ouders. Haar wereld stort in en Eline ziet nog maar een uitweg.

Kinderboeken

Verhalen over een basisschool

De leerlingen van René hebben bijzondere dingen meegemaakt. Zo bijzonder, dat er grappige boeken over te schrijven zijn. Op verzoek van veel ex-leerlingen gaan die boeken er ook komen. Het is de bedoeling dat in 2022 het eerste boek wordt gepubliceerd. De titelreeks is bekend, maar wordt -uiteraard- nog even geheim gehouden. Houd deze website dus in de gaten! Wordt vervolgd.

Volwassenen

Trilogie "The Friends" en sleutelromans

Klik hier voor meer informatie over de trilogie "The Friends". Uiteraard is er geen informatie over de Sleutelroman op deze website. Wil je meer zien? Bezoek dan mijn Facebook pagina.