Boeken

Interactief

The Friends #1

Kathleen Johnson is lid van een geheime Pentagon commissie. Ze strijdt tegen de geheimzinnige terreurorganisatie "De Hemelse Verrijking". Kathleen komt in Amsterdam in contact met Ronald Jansen (glamourfotograaf) en Johan van Gelder (rechercheur Amsterdamse politie). Gedrieën binden ze de strijd aan met de georganiseerde misdaad. Ze krijgen steun van de fotovrienden van Ronald en Johan, maar worden tegengewerkt door de Amsterdamse onderwereld. De grootste tegenslag moeten ze incasseren nadat ze een belangrijke handlanger van de Colombiaanse drugsmaffia in handen krijgen. Ze krijgen steeds meer bewijzen dat de oplossing in de stad Bologna te vinden is.

Dodelijke Déjà-Vu's

The Friends #2

De gevaarlijke terrorist Octopus en zijn handlanger ontsnappen uit de gevangenis van Bologna. Ze maken een verbeten jacht op Kathleen Johnson en Buhay. Beide vrouwen moeten onderduiken. Kathleen meldt zich bij The Friends. Johan van Gelder (ex-rechercheur Amsterdamse politie) en Ronald Jansen (fotograaf) mengen zich in de jacht op de terrorist. Ondertussen begint Frans (beeldend kunstenaar) aan een nieuwe carrière: leerkracht basisonderwijs. Op zijn school gebeuren vreemde dingen. Op zijn eerste schooldag maakt Frans kennis met Liv. Tot zijn schrik lijkt ze als twee druppels water op Buhay. Liv is haar leven niet meer zeker. Tijdens het eerste schooljaar van Frans bereidt de Octopus zijn terroristische acties voor en starten Ronald, Els en Susanne een nieuw bedrijf aan de rand van het Markermeer ten noorden van Amsterdam.

Verraderlijke maskers

The Friends #3

De geheimzinnige terrorist is nog steeds spoorloos na zijn ontsnapping uit de gevangenis van Bologna. Kathleen Johnson is naar Nederland gekomen nadat de leden van haar organisatie op brute wijze zijn vermoord. Ze neemt haar intrek bij Frans. Zij coördineert de jacht op de ontsnapte terrorist. Buhay heeft bijna twee jaar ondergedoken gezeten in het buitenland. Ze besluit om terug te keren naar Nederland. Ze maakt kennis met Liv. The Friends wordt geconfronteerd met een groot raadsel. Wie heeft er baat bij dat Frans is uitgeschakeld: de terrorist, het schoolmanagement of iemand uit Liv's omgeving? De Octopus wil een levensgevaarlijk virus gebruiken. Het gaat niet langer om drugs en wapens: het leven van 4 miljard mensen staat op het spel.